Om Sisselmaya Øster

Sisselmaya Øster, Cand. Communication, Bachelor i Psykologi, Reiki Master, psyko-spirituel vejleder og healer.

Jeg har de sidste 20 år arbejdet professionelt med undervisning og individuelle sessioner indenfor psyko-spirituel vejledning, healing, kanalisering og senest med en helt ny metode, The Essence of Being.

Jeg har undervist og uddannet hundrede mennesker, og frem for alt, har jeg skabt min egen og helt unikke tilgang og metode til det psykospirituelle, hvor min psykologiske baggrund smelter sammen med et stort nærvær og indsigt i det spirituelle. Og hvor min kontakt til det guddommelige har fået helt nye dimensioner, efter jeg begyndte at give kanaliseret viden videre gennem The Essence of Being.

Alt hvad jeg laver bevæger sig af sig selv, jeg følger og lader mig guide, uden anstrengelse. Forundret over livet og forbløffet over hvordan alting hænger sammen. Berørt over den store længsel, som jeg ser hos flere og flere, at leve i nærvær, i dyb bevidsthed og i sandhed. Jeg ved i dag, at mit liv er viet til dette formål, at støtte så mange mennesker som muligt til at leve deres sande og oprindelige natur.

Som underviser og terapeut bruger jeg klarheden til at vejlede og støtte mennesker i deres proces. Jeg guider den enkelte til at blive opmærksom på arbejdsområder og sætter lys på de særlige potentialer, de hver især rummer, så den personlige og unikke kraft og visdom kan udfoldes optimalt og leves i det daglige liv.

Kontaktinfo

Mail: Sisselmaya@gmail.com
Telefon: +45 60 93 57 33