Træning i The Essence of Being og kanalisering

Min erfaring er, at stort set alle kan lære kanalisering og dermed har mulighed for at få kontakt til en højere bevidsthed. Det afgørende er træning i at være i stilheden, stilne sindet og alle de tanker der for det meste kværner rundt, så sindet ikke kommer i vejen og forstyrrer. Sindet er i virkeligheden den største blokerende faktor, når man vil lave kanalisering.

Dernæst er det vigtigt, at man har arbejdet kropsligt og psykologisk med egne personlige mønstre. Når kroppen føles fri, kan man på en lettere måde tilsidesætte sig selv. Faren ved at kanaliserer uden at have arbejdet med sig selv er, at man så vil svinge konstant mellem sindet og kroppen der er i ubalance, og den kanaliserede viden. Dette kan gøre de fleste meget forvirrede. Derfor er det vigtigt for mig, at man har arbejdet med sig selv på et krop-psyke plan, jo nemmere har man ved at få integreret den kanaliserede viden i det levede liv – i hverdagen.

Træning i The Essence of Being og kanalisering foregår i en større gruppe. Det kraftige felt, der skabes i gruppen, gennem The Essence of Being, og den dybe vejledning, der samtidig finder sted, skaber et trygt rum, hvor den enkelte kan slippe gammelt, forstå sig selv og udfolde sig på ny.

I gruppe weekenderne vil der hver gang være dybe energioverførsler, øvelser samt meditationer der støtter den enkelte i at åbne sig for den højeste og mest optimale vejledning.

Tilmelding

Ønsker du at starte i gruppen med The Essence of Being og kanalisering bedes du sende en skriftlig ansøgning på mail til: Sisselmaya@gmail.com. Skriv lidt om dig selv og hvorfor du vil være med i gruppen. Efterfølgende vil du modtage mail med besked om der er plads.

Når du er blevet optaget, er du den første weekend med på prøve, dette for at se om det er det rigtige for dig. Efterfølgende tilmelder og binder du dig for 6 weekender ad gangen.

Afmelding

Det er ikke muligt at få tilbagebetalt et beløb, hvis man ikke kan komme på en gruppe weekend man har betalt for. Men meld afbud pga praktiske hensyn.

Det er vigtigt for gruppe energien at man er med både lørdag og søndag i weekenderne. I så fald at man kun kan deltage én af dagene, betaler man stadig for en fuld weekend.

Kontakt

Spørgsmål vedrørende gruppe weekender og tilmelding, kontakt: Sisselmaya@gmail.com

Gruppe datoer:

Begge dage kl. 10-15

2023
2. – 3. september
14. – 15. oktober
25. – 26. november

2024
20. – 21. januar
2. – 3. marts
27. –  28. april
8. – 9. juni
31. august – 1. september
12. – 13. oktober
23. – 24. november

Priser og betaling

Pris: 1 weekend 1.800 kr.

Arbejdernes Landsbank, Reg nr. 5357 Kontonr. 0000248300
Ved overførsel skriv dit fulde navn og “Gruppe”.

Adresse

Phendeling – Center For Tibetansk Buddhisme
Nørregade 7B
1165 København